Se curata castravetii, se taie in lungime si li se scoate mijlocul cu semintele pentru ca acestea inmoaie salata de castraveti. Se presara cu putina s
Se curata castravetii, se taie in lungime si li se scoate mijlocul cu semintele pentru ca acestea inmoaie salata de castraveti. Se presara cu putina sare si se lasa aaa 20 minute sa-si lase zeama. Se scurg, se taie felioare, apoi se taie si ceapa felioare foarte subtiri. Se face sosul din ulei batut cu putin otet, patrunjel verde tocat marunt, putin tarhon tocat si sare si se toarna peste castravetii amestecati cu ceapa.
Se serveste langa manacarurile cu carne si legume.
Alte retete culinare:
Conopida la cuptor
Tocanita de pui
Cartofi la cuptor
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii