Castravetii se curata de coaja de coaja si de seminte daca nu sunt prea tineri se taie felii subtiri si se freaca usor cu sare. Se lasa sa stea 2-3 mi
Castravetii se curata de coaja de coaja si de seminte daca nu sunt prea tineri se taie felii subtiri si se freaca usor cu sare. Se lasa sa stea 2-3 minute dupa care se spala cu apa rece.
Se face un sos din ulei, otet si sare, sosul se condimenteaza cu piper macinat, dupa gust apoi se toarna peste castravetii bine scursi. Se amesteca incet, se presara salata cu marar tocatsi se serveste imediat.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii