Alegeti ciuperci mici, tinere si albe pe care le spalati in mai multe ape reci si le puneti la fiert in apa clocotita in care ati adaugat zeama de lam
Alegeti ciuperci mici, tinere si albe pe care le spalati in mai multe ape reci si le puneti la fiert in apa clocotita in care ati adaugat zeama de lamaie si un varf de cutit cu sare.
Dupa 15 minute de clocote potrivite, scoateti ciupercile intr-o strecuratoare si raciti-le sub jet de apa rece.
Apa in care au fiert ciupercile pastrati-o pentru diverse preparate.
In continuare, taiati ciupercile in feliute subtiri, puneti-le in salatiera si amestecati-le cu un sos pregatit din ulei,
zeama de lamaie, marar, sare si putina apa in care au fiert ciupercile.
Serviti salata de ciuperci ca aperitiv ori drept garnitura la
fripturi.
Pofta buna!
Alte retete cu ciuperci gasiti aici:
ciuperci cuptor
ciuperci umplute
ciulama de ciuperci
piept de pui ciuperci
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Cat de gustosi sunt carnatii facuti in casa! Hai sa vezi cum se fac!
Carnati de porc cu cartofi taranestiCatina este una dintre cele mai bogate surse de vitamina C, cu un continut de 10 ori mai mare decat portocalele. Consumati...
Suc antiraceala prin presare la rece la KuvingsSiropul din muguri de brad este foarte sanatos si foarte usor de pregatit. Siropul din muguri de brad este un remediu natural...
Sirop din muguri de bradO prajitura fina si pufoasa pe care o recomand cu drag.
Negresa cu branza de vaciIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii