Alegeti ciuperci mici, tinere si albe pe care le spalati in mai multe ape reci si le puneti la fiert in apa clocotita in care ati adaugat zeama de lam
Alegeti ciuperci mici, tinere si albe pe care le spalati in mai multe ape reci si le puneti la fiert in apa clocotita in care ati adaugat zeama de lamaie si un varf de cutit cu sare.
Dupa 15 minute de clocote potrivite, scoateti ciupercile intr-o strecuratoare si raciti-le sub jet de apa rece.
Apa in care au fiert ciupercile pastrati-o pentru diverse preparate.
In continuare, taiati ciupercile in feliute subtiri, puneti-le in salatiera si amestecati-le cu un sos pregatit din ulei,
zeama de lamaie, marar, sare si putina apa in care au fiert ciupercile.
Serviti salata de ciuperci ca aperitiv ori drept garnitura la
fripturi.
Pofta buna!
Alte retete cu ciuperci gasiti aici:
ciuperci cuptor
ciuperci umplute
ciulama de ciuperci
piept de pui ciuperci
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii