Alegeti ciuperci mici, tinere si albe pe care le spalati in mai multe ape reci si le puneti la fiert in apa clocotita in care ati adaugat zeama de lam
Alegeti ciuperci mici, tinere si albe pe care le spalati in mai multe ape reci si le puneti la fiert in apa clocotita in care ati adaugat zeama de lamaie si un varf de cutit cu sare.
Dupa 15 minute de clocote potrivite, scoateti ciupercile intr-o strecuratoare si raciti-le sub jet de apa rece.
Apa in care au fiert ciupercile pastrati-o pentru diverse preparate.
In continuare, taiati ciupercile in feliute subtiri, puneti-le in salatiera si amestecati-le cu un sos pregatit din ulei,
zeama de lamaie, marar, sare si putina apa in care au fiert ciupercile.
Serviti salata de ciuperci ca aperitiv ori drept garnitura la
fripturi.
Pofta buna!
Alte retete cu ciuperci gasiti aici:
ciuperci cuptor
ciuperci umplute
ciulama de ciuperci
piept de pui ciuperci
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii