Ciupercile se spala in multe ape, dar nu se curata de pielite si se pun la fiert in apa fierbinte, cu sare si zeama de lamaie si se fierb o jumatate d
Ciupercile se spala in multe ape, dar nu se curata de pielite si se pun la fiert in apa fierbinte, cu sare si zeama de lamaie si se fierb o jumatate de ora. Se strecoara, se taie in fasii inguste. Se prepara un sos din ulei, zeama de lamaie, vin, sare, piper si 1 lingura cu zeama in care au fiert ciupercile. Se toarna acest sos peste ciuperci si se amesteca cu patrunjel verde tocat.
Se serveste langa mancarurile cu carne si legume.
Alte retete:
Conopida la cuptor cu bacon
Chiftelute
Cartofi la cuptor
Deserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseImi plac foarte mult briosele...mi se par atat de dragute. Am pregatit unele cu afine de data aceasta, iar reteta am...
Briose cu afineO placinta cu dovlecei fina, care surprinde si satisface toate gusturile!
Placinta cu dovleceiGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agriseNectarul de caise este o băutură delicioasă și revigorantă, realizată din caise proaspete și câteva ingrediente...
Nectar de caiseCiorbita simpla de dovlecei este o reteta de ciorba potrivita in zilele de post. Ciorba cu multe legume este usoara,...
Ciorbita simpla de dovleceiM-am inspirat de la Ina, dar logic ca mi-a iesit cum imi iese mie, mai zbanghi, ca eu n-am mainile Inei, le am pe ale...
Somloi by InaIncearca aceste clatite de dovlecei si branza, gata in doar 30 de minute! O reteta usoara, perfecta pentru pranz sau cina,...
Clatite de dovlecei si branza – reteta simpla si delicioasa, gata in doar 30 de minuteO salata Caprese clasica, simpla si delicioasa, facuta cu rosii proaspete, mozzarella, busuioc si ulei de masline. Reteta...
Salata Caprese - simpla si delicioasa
Comentarii