Ciupercile se spala in multe ape, dar nu se curata de pielite si se pun la fiert in apa fierbinte, cu sare si zeama de lamaie si se fierb o jumatate d
Ciupercile se spala in multe ape, dar nu se curata de pielite si se pun la fiert in apa fierbinte, cu sare si zeama de lamaie si se fierb o jumatate de ora. Se strecoara, se taie in fasii inguste. Se prepara un sos din ulei, zeama de lamaie, vin, sare, piper si 1 lingura cu zeama in care au fiert ciupercile. Se toarna acest sos peste ciuperci si se amesteca cu patrunjel verde tocat.
Se serveste langa mancarurile cu carne si legume.
Alte retete:
Conopida la cuptor cu bacon
Chiftelute
Cartofi la cuptor
Am facut Pizza quatro formaggi dar aceasta placinta, are un gust senzational.
Placinta quatro formaggiAmbele bunici gospodine desavarsite, am avut de unde invata, mai intai mama, apoi eu. Un deliciu de reteta, mai ales daca...
Zacusca de ghebePui la tigaie cu rosii si usturoi este o reteta delicioasa si foarte usor de preparat. Pentru a pregati aceasta reteta cu...
Pui cu rosii si usturoi (ostropel)Se prepara foarte usor si este asa bunaaa....preferata mea :)
Ciorba cu coasta afumataNectarul de caise este o băutură delicioasă și revigorantă, realizată din caise proaspete și câteva ingrediente...
Nectar de caiseAceasta ciorba cred ca nu are nevoie de nici o prezentare, e atat de gustoasa si satioasa ca nici nu iti mai trebuie felul doi!
Ciorba de porc cu legumeÎn urmă cu câteva zile, din câteva ingrediente am preparat rapid un desert aspectuos și foarte gustos....
Desert gofre cu ciocolata si inghetata de vanilieIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazieReteta simpla si delicioasa de batoane de mozzarella pane, crocante la exterior si cu branza topita la interior. Ingrediente,...
Batoane pane de mozzarella - crocante si delicioase
Comentarii