Se curata zarzavaturile, ciupercile se taie felii, celelalte, cubulete. Galbenusurile cu mustar se bat cu telul. Se adauga ulei in jeturi succesive.
Se curata zarzavaturile, ciupercile se taie felii, celelalte, cubulete. Galbenusurile cu mustar se bat cu telul. Se adauga ulei in jeturi succesive. La maioneza preparata se adauga smantana, zeama de lamaie si zarzavaturile taiate. Se da gust cu sare si piper macinat. Servita ca unic fel de mancare, se consuma cu paine prajita, dar se poate folosi si ca garnitura.
Alte retete salate
Salata boeuf
Salata de pui
Salata de cartofi
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii