Conopida se desface in buchetele. Se spala si se presara cu sare. Se lasa la frigider 2 ore, dupa care se trece sub jet de apa rece. Se lasa putin
Conopida se desface in buchetele.
Se spala si se presara cu sare.
Se lasa la frigider 2 ore, dupa care se trece sub jet de
apa rece.
Se lasa putin pe un servet, apoi se da pe razatoare.
Se asaza conopida pe o farfurie. Se stropeste din abundenta cu suc de lamaie si ulei. Se condimenteaza, dupa gust, cu piper.
Daca este necesar, se adauga si sare. Se lasa la rece o
ora.
In momentul servirii, salata se presara cu galbenusurile
fierte tari, date pe razatoare, si cu patrunjel verde, tocat
marunt.
Alte retete culinare gasiti aici:
Paste cu conopida
Pizza cu blat din conopida
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherrySosul de mere cu smantana este o combinatie delicioasa si cremoasa de mere proaspete si smantana. Perfect pentru a insoti...
Sos de mere cu smantanaAceasta mancare este o mancare de sezon, tinind cont ca spanacul il gasim mai mult spre toamna si inceputul anotimpului rece....
Mancarica de spanac cu carne de miel si nautGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agriseAcesta este unul dintre deserturile copilariei mele, pe care mama il prepara aproape saptamanal. Este o reteta simpla, pe...
Spaghete cu branzaPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii