Conopida se desface in buchetele. Se spala si se presara cu sare. Se lasa la frigider 2 ore, dupa care se trece sub jet de apa rece. Se lasa putin
Conopida se desface in buchetele.
Se spala si se presara cu sare.
Se lasa la frigider 2 ore, dupa care se trece sub jet de
apa rece.
Se lasa putin pe un servet, apoi se da pe razatoare.
Se asaza conopida pe o farfurie. Se stropeste din abundenta cu suc de lamaie si ulei. Se condimenteaza, dupa gust, cu piper.
Daca este necesar, se adauga si sare. Se lasa la rece o
ora.
In momentul servirii, salata se presara cu galbenusurile
fierte tari, date pe razatoare, si cu patrunjel verde, tocat
marunt.
Alte retete culinare gasiti aici:
Paste cu conopida
Pizza cu blat din conopida
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii