Conopida se desface in cu sare. Apoi se pune la buchetele si se pune pentru fiert in apa clocotita cu cateva minute in apa rece sare. Se fierbe 20-30
Conopida se desface in cu sare. Apoi se pune la buchetele si se pune pentru fiert in apa clocotita cu cateva minute in apa rece sare.
Se fierbe 20-30 min, dupa care se lasa sa se raceasca si se asaza in salatiera.
Din ouale fierte se scot galbenusurile si se rad pe razatoare, se pun intr-un castron, se adauga mustar.
Alte retete culinare recomandate
Ardei umpluti
Ciuperci umplute
Ciulama de ciuperci
Supa de rosii
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaDaca va place supa de rosii, eu zic ca este momentul sa profitati de ea. Acum gasiti pe piata cele mai gustoase si parfumate...
Supa de rosii cu galuste, de postDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii