Conopida se desface in cu sare. Apoi se pune la buchetele si se pune pentru fiert in apa clocotita cu cateva minute in apa rece sare. Se fierbe 20-30
Conopida se desface in cu sare. Apoi se pune la buchetele si se pune pentru fiert in apa clocotita cu cateva minute in apa rece sare.
Se fierbe 20-30 min, dupa care se lasa sa se raceasca si se asaza in salatiera.
Din ouale fierte se scot galbenusurile si se rad pe razatoare, se pun intr-un castron, se adauga mustar.
Alte retete culinare recomandate
Ardei umpluti
Ciuperci umplute
Ciulama de ciuperci
Supa de rosii
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii