Se taie buchetelele conopidei si se spala bine. Se pune la fiert in apa cu sare si dupa aproximativ 15-20 de minute se incearca daca e fiarta. Se scur
Se taie buchetelele conopidei si se spala bine. Se pune la fiert in apa cu sare si dupa aproximativ 15-20 de minute se incearca daca e fiarta. Se scurge de apa, se clateste putin si apoi se paseaza cu furculita sau se toaca marunt si apoi se amesteca bine cu maioneza. Se condimenteaza dupa gust. Se serveste rece, dupa cel putin o ora ca sa se fezandeze.
Se poate servi ca aperitiv, pusa in capacele de rosii. De asemenea, se poate servi intinsa pe piine.
Reţetă preluată din revista ,,Secretele Bucătăriei,,. E o prăjitură foarte uşor de făcut şi foarte gustoasă.
Prajitura cu mere si crusta de nuciPentru ca in sezonul rece imi doresc supe mai consistente, am gandit ca la aceasta supa de legume merge perfect rosii din...
Crema de legume cu rosii si perisoare de puiEste pentru prima data cand fac aceasta tocana de legume si a iesit grozav de buna, datorita legumelor de tot felul! Va invit...
Tocana de legume cu orezPrajitura Raffaello este o prajitura de casa pentru care nu gasesc suficiente cuvinte de lauda. Are aroma intensa de cocos,...
Prajitura RaffaelloCu pere aromate, asezonate cu scorțișoară și de vanilie, cu o cremă de brânză delicioasă, este pur și simplu o...
Prajitura cu pere si crema de branzaAceasta reteta de prajitura din foi cu nuci si miere nu este grea si merita tot timpul pierdut. Daca veti avea rabdare sa o...
Prajitura in foi cu miere si nucaPrajitura pufoasa cu visine si ciocolata este, asa cum ii spune si numele, foarte simplu de pregatit. Delicioasa prajitura...
Prajitura simpla cu visine si ciocolataEste vara, este cald si incercam sa evitam cat putem mancarurile grele. Salata de mai jos este perfecta pentru un pranz...
Salata de penne cu sos pestoSe pregatesc intai fructele.
Tort de toamna cu mere si gutui
Comentarii