Salata de conopida

Se taie buchetelele conopidei si se spala bine. Se pune la fiert in apa cu sare si dupa aproximativ 15-20 de minute se incearca daca e fiarta. Se scur

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • o conopida de marime potrivita
  • sare
  • un strop de sare de lamaie
  • doua linguri de maioneza

Mod de preparare

Se taie buchetelele conopidei si se spala bine. Se pune la fiert in apa cu sare si dupa aproximativ 15-20 de minute se incearca daca e fiarta. Se scurge de apa, se clateste putin si apoi se paseaza cu furculita sau se toaca marunt si apoi se amesteca bine cu maioneza. Se condimenteaza dupa gust. Se serveste rece, dupa cel putin o ora ca sa se fezandeze.
Se poate servi ca aperitiv, pusa in capacele de rosii. De asemenea, se poate servi intinsa pe piine.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori