Conopida o spalam, apoi o desfacem buchetele care se dau crude pe razatoare. Ceapa se toaca marunt, se freaca cu sare, se spala cu apa rece si se scu
Conopida o spalam, apoi o desfacem buchetele care se dau crude pe razatoare.
Ceapa se toaca marunt, se freaca cu sare, se spala cu apa rece si se scurge bine.
Amestecam ceapa si conopida, se acopera cu maioneza subtiata cu smintina si se serveste in aceeasi zi.
Alte retete
Salata greceasca
Salata porumb
Salata andive
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii