Salata de conopida cu sunca presata

Conopida se da intr-un clocot, se toaca (dupa ce s-a racit) si se amesteca cu sunca taiata in bucatele mici si cu telina, apoi se adauga maioneza si u

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • o conopida potrivita
  • 200 gr. sunca presata
  • 1/2 buc. telina (data prin razatoare)
  • o capatina usturoi
  • maioneza
  • cascaval ras
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Conopida se da intr-un clocot, se toaca (dupa ce s-a racit) si se amesteca cu sunca taiata in bucatele mici si cu telina, apoi se adauga maioneza si usturoiul pisat. Se condimenteaza si apoi se amesteca toate pana la omogenizarea completa.


Salata se asaza in boluri si se adauga pe deasupra cascavalul ras. Se lasa la rece circa 20 min inainte de servire.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori