Se taie un capacel fiecarei rosii, se scobesc si se sareaza putin. Se toaca varza, se adauga putina sare, miezul rosiilor, tocat, ardeii grasi, taiat
Se taie un capacel fiecarei rosii, se scobesc si se sareaza
putin.
Se toaca varza, se adauga putina sare, miezul rosiilor,
tocat, ardeii grasi, taiati felii subtiri si patrunjelul verde,
tocat fin.
Galbenusul se amesteca bine cu mustarul, otetul si uleiul, dupa care se toarna peste compozitia preparata ulterior si se omogenizeaza usor.
Cu acest amestec se umplu rosiile, care se acopera apoi cu capacelul.
Pofta buna!
Alte retete recomandate
Salata boeuf
Salata pui
Salata fructe
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii