Salata de cruditati

Se taie un capacel fiecarei rosii, se scobesc si se sareaza putin. Se toaca varza, se adauga putina sare, miezul rosiilor, tocat, ardeii grasi, taiat

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1/2 kg rosii
  • 1/2 kg varza alba
  • 1/2 kg ardei grasi
  • litru sos: 1 ou fiert tare
  • 1 lingurita de mustar
  • 2 linguri de
  • ulei
  • 1 lingurita de otet
  • 1 legatura de patrunjel verde
  • tocat marunt
  • sare

Mod de preparare

Se taie un capacel fiecarei rosii, se scobesc si se sareaza

putin.

Se toaca varza, se adauga putina sare, miezul rosiilor,

tocat, ardeii grasi, taiati felii subtiri si patrunjelul verde,

tocat fin.

Galbenusul se amesteca bine cu mustarul, otetul si uleiul, dupa care se toarna peste compozitia preparata ulterior si se omogenizeaza usor.

Cu acest amestec se umplu rosiile, care se acopera apoi cu capacelul.
Pofta buna!

Alte retete recomandate

Salata boeuf

Salata pui

Salata fructe

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc