Salata de cruditati

Se taie un capacel fiecarei rosii, se scobesc si se sareaza putin. Se toaca varza, se adauga putina sare, miezul rosiilor, tocat, ardeii grasi, taiat

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1/2 kg rosii
  • 1/2 kg varza alba
  • 1/2 kg ardei grasi
  • litru sos: 1 ou fiert tare
  • 1 lingurita de mustar
  • 2 linguri de
  • ulei
  • 1 lingurita de otet
  • 1 legatura de patrunjel verde
  • tocat marunt
  • sare

Mod de preparare

Se taie un capacel fiecarei rosii, se scobesc si se sareaza

putin.

Se toaca varza, se adauga putina sare, miezul rosiilor,

tocat, ardeii grasi, taiati felii subtiri si patrunjelul verde,

tocat fin.

Galbenusul se amesteca bine cu mustarul, otetul si uleiul, dupa care se toarna peste compozitia preparata ulterior si se omogenizeaza usor.

Cu acest amestec se umplu rosiile, care se acopera apoi cu capacelul.
Pofta buna!

Alte retete recomandate

Salata boeuf

Salata pui

Salata fructe

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori