Se taie un capacel fiecarei rosii, se scobesc si se sareaza putin. Se toaca varza, se adauga putina sare, miezul rosiilor, tocat, ardeii grasi, taiat
Se taie un capacel fiecarei rosii, se scobesc si se sareaza
putin.
Se toaca varza, se adauga putina sare, miezul rosiilor,
tocat, ardeii grasi, taiati felii subtiri si patrunjelul verde,
tocat fin.
Galbenusul se amesteca bine cu mustarul, otetul si uleiul, dupa care se toarna peste compozitia preparata ulterior si se omogenizeaza usor.
Cu acest amestec se umplu rosiile, care se acopera apoi cu capacelul.
Pofta buna!
Alte retete recomandate
Salata boeuf
Salata pui
Salata fructe
Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.
Tort de inghetata cu caise si ciocolata albaO placinta cu dovlecei fina, care surprinde si satisface toate gusturile!
Placinta cu dovleceiO mancare gustoasa pe timpul rece
Tocanita ungureasca de pui cu cartofiSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaO minunatie de arome!
Chec rece cu fistic si ciocolata albaDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii