O salata perfecta pentru un inceput racoros de primavara. Este o salata gustoasa si satioasa. O primavara frumoasa sa avem!
Salata verde si valeriana le spalam foarte bine in apa rece ca sa nu ramana urme de nisip . Eu de obicei le spal sub jet de apa, apoi le las sa stea intr-un vas cu apa rece pentru 10-15 minute. Le lasam sa se usuce, daca aveti uscator de salata e perfecat, daca nu intr-un strecurator.
Asezam salata si valeriana intr-un castron mai mare.
Ardeiul il taiem sub forma in care doriti. Sfecla taiata si ea cubulete, ouale in patru si tofu cubulete (inlocuiti tofu cu branza preferata).
Cand toate sunt pregatite facem dressingul: eu am pus intr-un borcan cu capac toate ingredientele. Am pus capacul si am agitat bine de tot pana cand s-au omogenizat.
Peste salata punem ardeiul si bucati de sfecla rosie si turnam jumate din dressing. Amestecam de cateva ori si apoi punem ouale sferturi si tofu taiat cubulete. Serviti ca atare sau ca si salata langa un gratar.
Socată reţeta bunicii. Socata aromata este o bautura racoritoare foarte buna. Aceasta se face din 14 flori de soc, 10 l de...
Socată reţeta buniciiRetete dietetice Dovleceii se gătesc repede şi sunt foarte gustoşi. De data asta am ales să-i pregătesc...
Dovlecei crocantiChiftelutele marinate sunt preferatele tuturor. Pana si cei mici le adora si mai au un plus: nu se fac deloc greu!
Chiftelute marinateUsor, rapid si delicios acest Tiramisu in monoportii, perfect pentru orice zi a saptamanii. Pofta buna!!
Tiramisu la paharPrajitura aceasta pufoasa cu branza dulce si aroma de portocala este preferata copiilor mei.:) Pofta buna!!
Prajitura pufoasa cu branzaScrumbiile se curata de solzi si intestine, se spala, se sareaza si se inveleste fiecare scrumbie in hartie pergament unsa cu...
Scrumbii de Dunare la gratarCuloare si savoare, atat de simplu!
Savarine cu aluat dospit si fructe exoticeDescopera cum sa faci acasa un jeleu de capsuni fin si aromat, perfect pentru a fi savurat la micul dejun sau adaugat in...
Jeleu de capsuni. Perfect pentru micul dejun, torturi si prajituri
Comentarii