Salata de cruditati este un aperitiv excelent pentru mesele festive sau poate fi consumata drept garnitura pentru fripturi la cuptor.
Mod de preparare:
Se spala legumele foarte bine, se curata de coaja, dupa care se dau pe razatoarea marunta. Se amesteca intr-un bol si se adauga ingredientele pentru dressing: ulei, sare si otet. La final, se presara o mana de verdeata proaspat tocata.
Pofta buna!
http://ideidelicioase.blogspot.ro
Salata de cruditati se serveste rece, ca atare sau garnitura.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii