Dovleceii se curata, se spala si se pun la fiert in apa clocotita cu putina sare. Dupa ce se fierb (cateva minute), dovleceii se scurg, se racesc cu a
Dovleceii se curata, se spala si se pun la fiert in apa
clocotita cu putina sare.
Dupa ce se fierb (cateva minute), dovleceii se
scurg, se racesc cu apa rece si se taie in cubulete.
Partea alba a firului de praz se taie felii, se sa-
reaza putin ca sa se inmoaie, dupa aceea se
amesteca cu maioneza.
Apoi se pun in salatiera si se toarna peste ei sosul preparat din ulei, zeama de lamaie, mustar, marar
taiat marunt, sare si se amesteca usor, dupa care
se pot consuma.
Alte salate recomandate
salata legume
salata conopida
salata porumb
• taiati avocado-ul pe jumatate, pe lungime. Rotiti apoi una dintre parti pana se va desprinde de pe sambure. Apoi
Guacamole• curatati si taiati telina, pastarnacii si radacina de patrunjel, cubulete• taiati si bucatile de apio tot cubulete•
Supa crema de telina si pastarnacNegresa cu nuci si sos de cafea este o reteta de prajitura foarte simpla. Pe culinar.ro se gasesc multe alte retete de...
Negresa cu nuci si sos de cafeaBudinca de malai cu branza de vaci este o prajitura delicioasa si sanatoasa cu branza, potrivita pentru copii. Se prepara...
Budinca de malai cu branza de vaciRetete dietetice
Evantai de vinete cu rosii la cuptor• curatati si taiati telina, pastarnacii si radacina de patrunjel, cubulete• taiati si bucatile de apio tot cubulete•
Supa crema de telina si pastarnacTortul Dimplomat are avantajul de a fi o reteta de tort foarte versatila. Se prepara foarte usor si poate fi facut cu...
Tort Diplomat a la Adriana" Provocarea GastroArt"
Imam Bayildi- vinete umplute, reteta adaptata
Comentarii