Dovleceii se curata, se spala si se pun la fiert in apa clocotita cu putina sare. Dupa ce se fierb (cateva minute), dovleceii se scurg, se racesc cu a
Dovleceii se curata, se spala si se pun la fiert in apa
clocotita cu putina sare.
Dupa ce se fierb (cateva minute), dovleceii se
scurg, se racesc cu apa rece si se taie in cubulete.
Partea alba a firului de praz se taie felii, se sa-
reaza putin ca sa se inmoaie, dupa aceea se
amesteca cu maioneza.
Apoi se pun in salatiera si se toarna peste ei sosul preparat din ulei, zeama de lamaie, mustar, marar
taiat marunt, sare si se amesteca usor, dupa care
se pot consuma.
Alte salate recomandate
salata legume
salata conopida
salata porumb
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii