Dovelceii se curata, se feliaza si se pun pe plita incinsa. Se intorc pe ambele parti, avand grija sa nu se arda. Se pun intr-un castron, peste care
Dovelceii se curata, se feliaza si se pun pe plita incinsa. Se intorc pe ambele parti, avand grija sa nu se arda. Se pun intr-un castron, peste care se adauga: usturoiul zdrobit, uleiul, sarea (dupa gust) si otetul. Se amesteca bine si se lasa sa se odihneasca cca 10 min, pentru a-si imprumuta gusturile.
Se serveste alaturi de carne la gratar sau ca atare. Alte retete recomandate:
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii