Dovelceii se curata, se feliaza si se pun pe plita incinsa. Se intorc pe ambele parti, avand grija sa nu se arda. Se pun intr-un castron, peste care
Dovelceii se curata, se feliaza si se pun pe plita incinsa. Se intorc pe ambele parti, avand grija sa nu se arda. Se pun intr-un castron, peste care se adauga: usturoiul zdrobit, uleiul, sarea (dupa gust) si otetul. Se amesteca bine si se lasa sa se odihneasca cca 10 min, pentru a-si imprumuta gusturile.
Se serveste alaturi de carne la gratar sau ca atare. Alte retete recomandate:
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii