Se fierb dovleceii, li se indeparteaza semintele, apoi se taie felioare. Cartofii fierti in coaja se curata si se taie cuburi, morcovii se fierb si s
Se fierb dovleceii, li se indeparteaza semintele, apoi se taie felioare. Cartofii fierti in coaja se curata si se taie cuburi, morcovii se fierb si se taie cuburi mici. Se amesteca toate cu maioneza facuta din 3 oua, un pahar de ulei si zeama de lamaie, dupa gust. Se asaza salata in salatiera si deasupra se pun felii de rosii, iar peste rosii cate o frunzulita de patrunjel verde.
Se serveste rece.
Alte retete:
Salata de vinete si dovlecei
Dovlecei umpluti cu carne
Placinta cu dovleac

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...
Dulceata si peltea de gutui
O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.
Conopida pane
Comentarii