Se fierbe fasolea impreuna cu radacina de patrunjel, foaia de dafin, tarhonul, cimbrul, piperul si sarea. Cind a scazut complet zeama si fasolea s-a m
Se fierbe fasolea impreuna cu radacina de patrunjel, foaia de dafin, tarhonul, cimbrul, piperul si sarea. Cind a scazut complet zeama si fasolea s-a muiat, se strecoara si peste fasolea calda se toarna otetul, uleiul, usturoiul pisat si ceapa tocata. Cind s-a racit, se adauga rosiile taiate felioare Se garniseste cu salata verde si se serveste rece.

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...
Dulceata si peltea de gutui
O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.
Conopida pane
Comentarii