Se fierbe fasolea cu un morcov, patrunjel si o ceapa. Cand este gata, se scoate zarzavatul si cat este inca fierbinte se potriveste de sare si se ame
Se fierbe fasolea cu un morcov, patrunjel si o ceapa.
Cand este gata, se scoate zarzavatul si cat este inca fierbinte se potriveste de sare si se amesteca cu sosul de otet si ulei, pregatit separat.
Se adauga masline si felii de ceapa.
Pofta buna!
Alte retete salate recomandate:
Salata bulgareasca
Salata de sfecla rosie cu hrean
Salata cu porumb bonduelle
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaDaca va place supa de rosii, eu zic ca este momentul sa profitati de ea. Acum gasiti pe piata cele mai gustoase si parfumate...
Supa de rosii cu galuste, de postDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii