Se fierbe fasolea cu un morcov, patrunjel si o ceapa. Cand este gata, se scoate zarzavatul si cat este inca fierbinte se potriveste de sare si se ame
Se fierbe fasolea cu un morcov, patrunjel si o ceapa.
Cand este gata, se scoate zarzavatul si cat este inca fierbinte se potriveste de sare si se amesteca cu sosul de otet si ulei, pregatit separat.
Se adauga masline si felii de ceapa.
Pofta buna!
Alte retete salate recomandate:
Salata bulgareasca
Salata de sfecla rosie cu hrean
Salata cu porumb bonduelle
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii