Alegem fasolea. O spalam cu apa rece si se lasa la inmuiat cateva ore. Se arunca apa in care a stat, se pune la foc cu apa cit s-o acopere si se da in
Alegem fasolea. O spalam cu apa rece si se lasa la inmuiat cateva ore.
Se arunca apa in care a stat, se pune la foc cu apa cit s-o acopere si se da in clocot. Prima apa se arunca,, apoi se adauga alta apa si se lasa sa fiarba pana cand se inmoaie bine bobul.
Cand se poate consuma, se trece prin sita cu zarzavat cu tot, se pune intr-un vas adinc si se amesteca cu usturoi pisat si sare, dupa gust.
Atunci cand punem usturoiul se poate adauga si putin ulei de masline pentru mai mult gust.
Se asaza fasolea in salatiera, se orneaza cu ceapa prajita in ulei si colorata cu bulion.
Alte salate
Salata boeuf
Salata rosii
Salata orez
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii