Pentru salata se prefera fasolea grasa. Se curata, se spala si se pune la fiert cu apa fierbinte si putina sare. Cand este gata, se scurge bine de ap
Pentru salata se prefera fasolea grasa. Se curata, se spala si se pune la fiert cu apa fierbinte si putina sare.
Cand este gata, se scurge bine de apa si se amesteca cu sosul de ulei, otet si sare.
Dupa gust, se adauga mujdei de usturoi.
Pofta buna!
Alte retete salate recomandate:
Salata de fructe
Salata de telina si morcov
Salata de icre negre
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii