La sosul salatei de fructe amestecam crema de cascaval cu smantana si cu miere sa nu fie prea dulce. Amestecam cu nuca macinata, apoi cu fructele taia
La sosul salatei de fructe amestecam crema de cascaval cu smantana si cu miere sa nu fie prea dulce. Amestecam cu nuca macinata, apoi cu fructele taiate bucati, pe care le stropim cu zeama de lamaie sa-si pastreze culoarea. Le acoperim si le punem deoparte o jumatate de ora. Adaugam la sos zeama de lamaie de pe fructe. Punem fructele taiate pe o tava din sticla si le stropim cu sos. Presaram nuca macinata ramasa si o tinem la frigider 1-2 ore.
Se pot folosi fructe prospete si din compot in cantitati egale.
Alte retete culinare
recomandate
Ciulama de pui
Ostropel pui
Ciuperci umplute

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii