Se aleg gogosari mari si nevatamati, se coc pe masina si se curata la fel ca ardeii. Se taie in sferturi, se indeparteaza cotorul si semintele si se
Se aleg gogosari mari si nevatamati, se coc pe masina si se curata la fel ca ardeii.
Se taie in sferturi, se indeparteaza cotorul si semintele si se aseaza frumos in salatiera.
Deasupra se toarna un sos facut din ulei, otet si sare.
Pofta buna!
Alte retete culinare
recomandate:
Salata de linte cu legume
Spanac cu smantanica
Spaghetti cu rosii si ciuperci
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii