Se curata guliile, se taie rondele si se fierb in apa cu sare, dupa care se scurg si se pun intr-o salatiera. Se amesteca apoi cu un ardei gras taiat
Se curata guliile, se taie rondele si se fierb in apa cu sare, dupa care se scurg si se pun intr-o salatiera. Se amesteca apoi cu un ardei gras taiat fideluta si cu maioneza. Se garniseste cu felii de rosii, de ardei gras si frunze de salata verde.
Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.
Tort de inghetata cu caise si ciocolata albaO placinta cu dovlecei fina, care surprinde si satisface toate gusturile!
Placinta cu dovleceiO mancare gustoasa pe timpul rece
Tocanita ungureasca de pui cu cartofiSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaIata inca o noutate in materie de reteta de chiftelute. Aproape ca nu-mi venea sa cred ca pot face aceasta combinatie. Am...
Chiftelute cu sunca si maslineGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa
Comentarii