Se curata guliile, se spala, se taie si se fierb in apa cu sare. Ardeii se taie in felii subtiri, se amesteca cu guliile si se aranjeaza in salatiera.
Se curata guliile, se spala, se taie si se fierb in apa cu sare. Ardeii se taie in felii subtiri, se amesteca cu guliile si se aranjeaza in salatiera. Intre timp se prepara maioneza care se toarna peste legume.
Se garniseste cu felii de rosii.
Alte retete culinare:
Placinta de dovleac
Papanasi fierti
Ardei umpluti
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii