Desaram heringii, ii curatam de oase, si ii dam prin masina de tocat si se pun intr-un castron adinc. Se stoarce deasupra zeama de la jumatate de lami
Desaram heringii, ii curatam de oase, si ii dam prin masina de tocat si se pun intr-un castron adinc. Se stoarce deasupra zeama de la jumatate de lamiie si se amesteca usor, dupa care se adauga ceapa tocata marunt, frecata cu sare si spalata in apa rece.
Peste amestec se pune o felie de piine inmuiata in sau in apa rece, dupa care se omogenizeaza cu .o lingura de lemn.
Uleiul se adauga treptat si se amesteca inr-un singur sens.
Cind amestecul arata ca o pasta omogena, se pune pe un platou, se garniseste cu jumatati de masline
Se lasa la rece o ora inainte de a se servi.
Alte retete
Ciuperci umplute
Spanac
Ciorba de loboda
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii