Salata se spala bine, apoi se scurge. Amestecam rosiile si ouale taiate fasii, maioneza, patrunjelul tocat marunt si smantana. Adaugam sare, apoi am
Salata se spala bine, apoi se scurge.
Amestecam rosiile si ouale taiate fasii, maioneza, patrunjelul tocat marunt si smantana.
Adaugam sare, apoi amestecam cu frunzele mai mici de salata.
Salata se serveste cu frunzele mai mari adugate la urma. Presaram nucile taiate si prajite.
Pofta buna!
Alte retete de salate proaspete gasiti aici:
Salata de ardei copti cu brana si masline
Salata de telina cu pui si maioneza
Salata de vinete cu maioneza
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii