Se pune la fiert lintea in apa cu sare si foaia de dafin. Dupa ce s-a fiert se lasa la racit. Ceapa se taie felii si se amesteca cu lintea racita. Se
Se pune la fiert lintea in apa cu sare si foaia de dafin. Dupa ce s-a fiert se lasa la racit. Ceapa se taie felii si se amesteca cu lintea racita. Se dizolva zaharul in apa, se adauga uleiul, otetul si se toarna peste linte. Pentru imbinarea aromelor, se lasa cateva ore la rece.
Se poate servi cu legume si cubulete de branza feta. Se orneaza cu foi de salata verde.
Alte retete legume recomandate
Ciulama de ciuperci
Salata de spanac
Salata piept pui
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii