Se pune la fiert lintea in apa cu sare si foaia de dafin. Dupa ce s-a fiert se lasa la racit. Ceapa se taie felii si se amesteca cu lintea racita. Se
Se pune la fiert lintea in apa cu sare si foaia de dafin. Dupa ce s-a fiert se lasa la racit. Ceapa se taie felii si se amesteca cu lintea racita. Se dizolva zaharul in apa, se adauga uleiul, otetul si se toarna peste linte. Pentru imbinarea aromelor, se lasa cateva ore la rece.
Se poate servi cu legume si cubulete de branza feta. Se orneaza cu foi de salata verde.
Alte retete legume recomandate
Ciulama de ciuperci
Salata de spanac
Salata piept pui
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii