Se alege lintea, se spala si se pune in apa calda pentru cateva ore. Se strecoara, apoi se introduce in apa rece si se pune la fiert. Se scurge, se la
Se alege lintea, se spala si se pune in apa calda pentru cateva ore. Se strecoara, apoi se introduce in apa rece si se pune la fiert. Se scurge, se lasa sa se raceasca, se asaza in salatiera si se amesteca cu sosul facut din ulei frecat cu marar tocat marunt, sare, piper si zeama de lamaie dupa gust.
Se serveste langa mancarurile cu carne.
Alte retete culinare:
Friptura de vita la cuptor
Gratar de porc cu vinete coapte
Tocanita de pui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...
Dulceata si peltea de gutui
O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.
Conopida pane
Comentarii