Macaroanele se pun intr-un castron impreuna cu zarzavatul de supa fiert si taiat felii subtiri. Se amesteca incet, se adauga peste amestec un pahar de
Macaroanele se pun intr-un castron impreuna cu zarzavatul de supa fiert si taiat felii subtiri.
Se amesteca incet, se adauga peste amestec un pahar de maioneza si maslinele rupte in doua sau taiate felii.
Pestele se taie felii subtiri si se adauga cand salata este gata.
Peste salata se pune verdeata tocata marunt si se serveste dupa ce a stat o ora la rece.
Pofta buna!
Alte retete culinare gasesti aici:
Retete paste,
retete spaghete
Salata piept de pui
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii