Carnea tocata se amesteca cu piinea muiata in lapte si stoarsa, patrunjel verde tocat, ou, sare, piper si vegeta. Se fac chiftelute mici care se praje
Carnea tocata se amesteca cu piinea muiata in lapte si stoarsa, patrunjel verde tocat, ou, sare, piper si vegeta. Se fac chiftelute mici care se prajesc in ulei incins, se toarna peste ele vinul si se lasa pina scade lichidul. Legumele si pastele se fierb separat in apa sarata. Se pun pastele la scurs iar legumele se toaca. Si se condimenteaza cu sare si piper. Se amesteca legumele cu perisoarele si pastele si se condimenteaza cu sare si piper. Se presara deasupra verdeata tocata.

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii