Se scot simburii, iar maslinele se dau prin masina de tocat carne sau printr-o sita. Se adauga miezul de franzela inmuiat in apa si stors. Se freaca
Se scot simburii, iar maslinele se dau prin masina de tocat carne sau printr-o sita.
Se adauga miezul de franzela inmuiat in apa si stors. Se freaca bine, pina ce painea este complet amestecata cu maslinele.
Se adauga uleiul, cite putin, ca sa nu se taie, si lamaie sau otet. Se potriveste de sare.
Cind salata este gata, se adauga ceapa taiata marunt, iar imprejur se pun masline, aspic sau frunze de salata.
Pofta buna!
Va recomandam si alte retete culinare:
Salata de piept de pui cu paste
Aripioare de pui la cuptor
Bors de pui cu taitei de casa
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii