Se pregateste quinoa conform instructiunilor de pe ambalaj. Se desface cu o furculita si se lasa sa se raceasca complet. In timp ce se prepara quinoa,
Se pregateste quinoa conform instructiunilor de pe ambalaj. Se desface cu o furculita si se lasa sa se raceasca complet.
In timp ce se prepara quinoa, se pregateste otetul de citrice. Se bat cu telul intr-un castron uleiul de masline, otetul, mierea, zeama de lamaie, zeama de portocale, sarea, piperul si semintele se susan intr-un bol mic; se pun deoparte.
Se amesteca mazarea cu quinoa si pulpa de portocala. Se stropeste salata cu otet de citrice si apoi se serveste.
Alte mancaruri cu mazare
Mazare cu smantana
Piept de pui cu dovlecel si mazare
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii