Se pune galbenusul intr-o farfurie adanca cu o lingurita de mustar, se amesteca bine, apoi se adauga uleiul treptat, amestecand repede cu o lingura de
Se pune galbenusul intr-o farfurie adanca cu o lingurita de mustar, se amesteca bine, apoi se adauga uleiul treptat, amestecand repede cu o lingura de lemn.
Se lucreaza intr-un singur sens, deoarece maioneza
se taie usor.
Cand este gata, maioneza se subtiaza cu zeama de lamaie, apoi se acopera cu ea morcovii si varza taiata fasii subtiri.
Morcovii se dau pe razatoarea mare, se sareaza usor, apoi se amesteca cu varza.
Salata se serveste langa fripturile uscate cu garnitura de legume sote.
Pofta buna!

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii