Se curata 5 morcovi mai mari, se rad pe razatoarea mica, dupa care se storc de tot sucul lor. 2 bucati de praz se spala bine si se taie in lungime, ap
Se curata 5 morcovi mai mari, se rad pe razatoarea mica, dupa care se storc de tot sucul lor. 2 bucati de praz se spala bine si se taie in lungime, apoi in jumatati de rondele foarte fin taiate. Se sareaza si se storc bine, apoi se amesteca cu morcovii. Separat, se face maioneza, in care se adauga o lingurita de mustar si se pune peste morcovi si praz. Se sareaza dupa gust
Cozonacul oparit se poate umple cu nuca, mac, rahat, stafide, mere sau branza. este foarte bun.
Cozonac oparitUnele persoane o prepara doar de sarbatori, eu o prepar cand poftesc :)
Salata de boeufToba de casa din carne de porc este o reteta romaneasca pe care cei mai multi oameni o fac iarna atunci cand se taie porcul....
Toba de casa din carne de porcSe curata merele si se dau pe razatoarea mare, intr-un castron. Se adauga ouale intregi si se amesteca. Se pune zaharul,...
Prajitura simpla cu nuci si merePrajitura Raffaello este o prajitura de casa pentru care nu gasesc suficiente cuvinte de lauda. Are aroma intensa de cocos,...
Prajitura RaffaelloUnele persoane o prepara doar de sarbatori, eu o prepar cand poftesc :)
Salata de boeufGris cu lapte, cea mai indragita reteta de-a lungul timpului pentru bebelusi.
Gris cu lapteCiorba cu carne de porc este una dintre ciorbele preferate ale familiei noastre de la mic la mare. Pofta buna!!
Ciorba cu carne de porcSerile trecute, tot butonam telecomanda și bineînțeles am rămas blocată pe Paprika :D O tanti, mai plinuță numai țin...
Clătite din suc de sfeclă umplute cu cremă de brânză dulceReteta de turta dulce cu miere. Turta dulce cu miere reteta simpla si delicioasa. Turta dulce decoarata cu glazura regala....
Turta dulce cu miere
Comentarii