Alegem orezul si il spalam in citeva ape, apoi se fierbe in apa cu sare. Se ia vasul de pe foc, se spala orezul cu apa rece, se scurge bine si se ras
Alegem orezul si il spalam in citeva ape, apoi se fierbe in apa cu sare.
Se ia vasul de pe foc, se spala orezul cu apa rece, se scurge bine si se rastoarna intr-un castron adinc.
Se scot simburii maslinelor, se taie in jumatati si se pun peste orez.
Separat facem un sos din ulei de masline, otet, sare si piper macinat si se pune peste orez. Se amesteca usor cu o furculita, de jos in sus, se pune salata pe un platou si se presara cu verdeata tocata marunt.
Se serveste in aceeasi zi.
Alte retete retete cu mancaruri
Placinta delicioasa
Spanac
Mancare cu urzici
Ciorba de loboda
• adaugati anasonul stelat, boabele de cardamon, batonul de scortisoara, bobitele de ienibahar, coaja de portocala, fulgii...
Coulis de capsuniGustoasa, usor de preparat si cu ingrediente putine
Negresa cu capsuni si mentaNu stiu daca exista cineva caruia sa nu-i placa acest fel de mancare, pregatita cu carnatii proaspeti de casa, fleica de la...
Cartofi, carnati si fleica la cuptorPrajitura cuib de viespe cu nuca si miere de albine este delicioasa. Pentru a prepara aceasta prajitura aveti nevoie de: 10...
Cuib de viespe cu nuca si miere de albineCu puțin efort și destul de repede, din 8-10 copănele de pui, câteva legume, o garnitură preferată și o salată...
Supa din rasol de pui, cu taitei latiIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii