Splam orezul in mai multe ape. Se scoate cind este fiert, se spala in apa rece, se scurge bine si se pune intr-un castron adinc. Se toaca ceapa si se
Splam orezul in mai multe ape. Se scoate cind este fiert, se spala in apa rece, se scurge bine si se pune intr-un castron adinc. Se toaca ceapa si se amesteca peste orez si se face un sos din : mustar frecat cu ulei, otet si piper macinat, care se toarna peste orez. Cind este omogen, amestecul se pune pe un platou, se orneaza cu felii de rosii, felii de ardei gras si rondele de ou fiert tare.
Se presara deasupra verdeata tocata si se lasa salata la rece.
Se serveste in aceeasi zi
Alte retete culinare
Tocanita de legume
Socata
Tocanita de mazare
Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.
Oua vopsite in foi de ceapaCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis
Drob usor de puiAstazi vreau sa iti arat cat de usor si simplu poti prepara acasa celebra prajitura indragita de toti copiii, prajitura felie...
Desert prajitura felie de laptePlacinta cu branza dulce si stafide este usor de facut, foarte gustoasa, iar aluatul se potriveste perfect si la placinta cu...
Prajitura cu branza dulce si stafide - Reteta videoPiersicutele intotdeauna nelipsite pe masa de Sarbatori…. si-n copilarie dar si acum.
PiersicuteO mancare gustoasa in sezonul rece
Iepure cu cartofi la cuptor• spalati frunzele de vita si puneti-le intr-un bol cu apa fierbinte si sare, pentru 5 minute• daca folositi
Sarmalute in foi de vitaOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj
Comentarii