Splam orezul in mai multe ape. Se scoate cind este fiert, se spala in apa rece, se scurge bine si se pune intr-un castron adinc. Se toaca ceapa si se
Splam orezul in mai multe ape. Se scoate cind este fiert, se spala in apa rece, se scurge bine si se pune intr-un castron adinc. Se toaca ceapa si se amesteca peste orez si se face un sos din : mustar frecat cu ulei, otet si piper macinat, care se toarna peste orez. Cind este omogen, amestecul se pune pe un platou, se orneaza cu felii de rosii, felii de ardei gras si rondele de ou fiert tare.
Se presara deasupra verdeata tocata si se lasa salata la rece.
Se serveste in aceeasi zi
Alte retete culinare
Tocanita de legume
Socata
Tocanita de mazare
Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.
Tort de inghetata cu caise si ciocolata albaO placinta cu dovlecei fina, care surprinde si satisface toate gusturile!
Placinta cu dovleceiO mancare gustoasa pe timpul rece
Tocanita ungureasca de pui cu cartofiSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaO minunatie de arome!
Chec rece cu fistic si ciocolata albaDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii