Se toaca varza marunt, se pune intr-un castron adanc si se amestec cu feliile subtiri de mar fara coaja. Peste amestec se pune ceapa tocata si chimenu
Se toaca varza marunt, se pune intr-un castron adanc si se amestec cu feliile subtiri de mar fara coaja. Peste amestec se pune ceapa tocata si chimenul pisat, apoi se incalzeste uleiul pe foc si se toarna peste salata.
Daca este nevoie, se stoarce zeama de la jumatate de lamaie deasupra salatei, se garniseste totul cu felii de rosii, rondele de ou si jumatati de masline fara samburi. Salata se lasa la rece, dupa care se poate servi.
Pofta buna!
Alte retete de salata:
Salata boeuf
Salata de pui
Salata orientala
salata vinete
salata telina
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii