Salata de peste cu legume si maioneza

Legumele se fierb, se taie in patratele mici, se amesteca cu o parte din maioneza si apoi se adauga mustarul, sare si piper dupa gust. Pestele fiert,

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 300 g peste fiert sau marinat
  • 300 g cartofi
  • 100 g morcovi
  • 100 g mazare
  • 200 g maioneza
  • 1 lingura de mustar
  • piper
  • sare

Mod de preparare

Legumele se fierb, se taie in patratele mici, se amesteca cu o parte din maioneza si apoi se adauga mustarul, sare si piper dupa gust.

Pestele fiert, sarat sau marinat se curata de oase si pielita, se taie ca si legumele marunt si se amesteca impreuna cu salata.

Se orneaza salata cu restul de maioneza si se garniseste cu felii de oua si masline.

Se serveste ca salata aperitiv.
Se serveste ca salata aperitiv.

Alte salate recomandate

Salate de cruditati

Salata mexicana reteta

Salata bouef

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc