Legumele se fierb, se taie in patratele mici, se amesteca cu o parte din maioneza si apoi se adauga mustarul, sare si piper dupa gust. Pestele fiert,
Legumele se fierb, se taie in patratele mici, se amesteca cu o parte din maioneza si apoi se adauga mustarul, sare si piper dupa gust.
Pestele fiert, sarat sau marinat se curata de oase si pielita, se taie ca si legumele marunt si se amesteca impreuna cu salata.
Se orneaza salata cu restul de maioneza si se garniseste cu felii de oua si masline.
Se serveste ca salata aperitiv.
Se serveste ca salata aperitiv.
Alte salate recomandate
Salate de cruditati
Salata mexicana reteta
Salata bouef
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii