Se amesteca boabe de porumb cu frunzele de salata rupta bucati mic, mararul si ceapa tocate marunt. Separat, se pregateste un sos din ulei, zeama de
Se amesteca boabe de porumb cu frunzele de salata rupta bucati mic, mararul si ceapa tocate marunt. Separat, se pregateste un sos din ulei, zeama de lamaie si mustar. Se asaza legumele intr-o salatiera si se stropesc cu sosul, dupa care se amesteca bine si se da la rece.
Salata se serveste la o ora dupa preparare.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielCozonacul Rosenkranz este ideal pentru deserturile de sarbatori, avand un alt aspect decat cozonacul obisnuit, dar la fel de...
Cozonac RosenkranzEste una din cele mai bune prajituri pe care le-am mancat in ultimul timp. Am vazut aceasta reteta scrisa undeva pe facebook,...
Desert prajitura Fantezie
Comentarii