Morcovii si cartofii se spala bine si se fierb. Se lasa sa se racoreasca putin, se curata si se taie cubulete. Castravetii si gogosarii se taie si ei
Morcovii si cartofii se spala bine si se fierb. Se lasa sa se racoreasca putin, se curata si se taie cubulete. Castravetii si gogosarii se taie si ei cuburi si se lasa la scurs putin apoi se amesteca cu morcovii si cartofii, sare, piper. Din mustar si uleiul pus cite putin se face o maioneza, amestecind bine in aceeasi directie. Se incorporeaza legumele in maioneza si se pune compozitia pe un platou. Se decoreaza cu feliute de morcov si frunze de patrunjel.
Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.
Tort de inghetata cu caise si ciocolata albaO placinta cu dovlecei fina, care surprinde si satisface toate gusturile!
Placinta cu dovleceiO mancare gustoasa pe timpul rece
Tocanita ungureasca de pui cu cartofiSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaCând vine vorba de post, cu toții ne gândim la restricții. Da, așa este, însă dulciurile nu...
Pernite cu piersici la slow cooker Crock-PotGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa
Comentarii