Prazul se poate face salata crud sau fiert. Daca se fierbe, se pune prazul curatat si taiat in bucati de 5-6 cm cu apa fierbinte la foc si se lasa sa
Prazul se poate face salata crud sau fiert.
Daca se fierbe, se pune prazul curatat si taiat in bucati de 5-6 cm cu apa fierbinte la foc si se lasa sa dea citeva clocote. Prazul fierbe repede, de aceea trebuie avut grija sa nu se sfarime.
Separat se face sosul, din ulei, otet, sare si piper, cu sau fara mustar si se toarna peste prazul scurs de apa si racorit.
Cu acelasi sos se prepara si salata de praz crud.
Pofta buna!
Alte retete salate recomandate:
Salata greceasca
Salata de conopida
Salata din oua
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii