Salata de praz cu ciuperci

Parzul se taie in rondele fine si se caleste intr-o tigaie de teflon. Se condimenteaza cu sare si piper si se pune intr-un vas acoperit cu capac. Ur

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 cutii de ciuperci
  • 1 bucata praz
  • maioneza (dupa gust)
  • 1 legatura de patrunjel

Mod de preparare

Parzul se taie in rondele fine si se caleste intr-o tigaie de teflon. Se condimenteaza cu sare si piper si se pune intr-un vas acoperit cu capac.

Urmeaza apoi ciupercile, care se scurg de apa, se spala si se calesc 2-3 minute in tigaia de teflon. In final se amesteca ciupercile, prazul, maioneza si patrunjelul tocat marunt.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc