Alegem fire subtiri de praz, se curata de foile de deasupra, se taiebucati mari de 4—5 cm, se clocotesc in apa cu sare. Se scot dupa zece minut
Alegem fire subtiri de praz, se curata de foile de deasupra, se taiebucati mari de 4—5 cm, se clocotesc in apa cu sare. Se scot dupa zece minute, se lasa sa se scurga si se pun in salatiera.
Din galbenusul crud, ulei si otet se face o maioneza groasa care se toarna peste praz.
Se amesteca cu atentie, se lasa salata la rece o ora si se serveste.
Servim ca aperitiv
Alte retete
Ciorba radauteana
Sparanghel
Ciorba de salatal

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...
Dulceata si peltea de gutui
O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.
Conopida pane
Comentarii