Alegem fire subtiri de praz, se curata de foile de deasupra, se taiebucati mari de 4—5 cm, se clocotesc in apa cu sare. Se scot dupa zece minut
Alegem fire subtiri de praz, se curata de foile de deasupra, se taiebucati mari de 4—5 cm, se clocotesc in apa cu sare. Se scot dupa zece minute, se lasa sa se scurga si se pun in salatiera.
Din galbenusul crud, ulei si otet se face o maioneza groasa care se toarna peste praz.
Se amesteca cu atentie, se lasa salata la rece o ora si se serveste.
Servim ca aperitiv
Alte retete
Ciorba radauteana
Sparanghel
Ciorba de salatal
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii