Ridichile se spala si se taie rondele, apoi se aseaza in salatiera in amestec cu morcovi si telina date pe razatoarea mare. Amestecul se sareaza, se
Ridichile se spala si se taie rondele, apoi se aseaza in salatiera in amestec cu morcovi si telina date pe razatoarea mare.
Amestecul se sareaza, se aseaza intr-o salatiera ornata cu frunze de salata verde, se stropeste cu ulei si otet, dupa care se amesteca cu ceapa tocata marunt.
Se orneaza cu rondele de ou fiert tare, se presara cu marar tocat si se serveste in aceeasi zi.
Ridichile isi schimba gustul repede.
Salata se serveste langa cartofi noi cu ochiuri romanesti.
Pofta buna!
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii