Se spala 4 rosii de marime mijlocie, se taie felii subtiri cu un cutit ascutit, se asaza pe fundul unui vas scund, apoi se prepara un sos din 20 ml ap
Se spala 4 rosii de marime mijlocie, se taie felii subtiri cu un cutit ascutit, se asaza pe fundul unui vas scund, apoi se prepara un sos din 20 ml apa la care adauga 3 lingurite de otet de mere, o lingurita cu glucoza si o jumatate de lingurita de sare. Se toarna sosul peste rosii, deasupra se taie marunt o ceapa rosie.
La sfarsit, se presara cu piper macinat sau oregano si cascaval ras.
Inainte de servire, se portioneaza in farfurii intinse mici, se stropeste cu ulei de salata, apoi se imparte sosul in mod egal, in farfurii.
Salata poate fi mai picanta daca in loc de ceapa se da gust cu doi catei de usturoi pisati peste rosii.
Pofta buna!
Alte retete
recomandate:
Salata de linte cu legume
Salata de pui
Salata de cruditati cu smantana
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii