Salata de rosii cu usturoi

Se taie rosiile foarte marunt, cubulete, ca sa lase cit mai multa zeama (atentie - trebuie sa fie foarte reci). Se toaca usturoiul si se piseaza ca pe

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4-5 rosii
  • 2-3 catei usturoi
  • sare
  • piper
  • ulei sau iaurt-crema

Mod de preparare

Se taie rosiile foarte marunt, cubulete, ca sa lase cit mai multa zeama (atentie - trebuie sa fie foarte reci). Se toaca usturoiul si se piseaza ca pentru mujdei, si se pune peste rosii. Se adauga sare si piper dupa gust si se amesteca bine. Deasupra, se toarna uleiul sau iaurtul-crema si se amesteca.
Se serveste, cu piine prajita fierbinte, ca aperitiv sau gustare, la bere

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori