Sfecla pentru salata se poate pregati fie coapta la cuptor, fie fiarta. Pentru fiert, sfecla se spala si se pune la foc cu apa rece, cat s-o cuprinda
Sfecla pentru salata se poate pregati fie coapta la cuptor, fie fiarta.
Pentru fiert, sfecla se spala si se pune la foc cu apa rece, cat s-o cuprinda bine.
Si intr-un fel si in altul sfecla este gata cind furculita intra usor in ea.
Dupa ce se raceste, se curata de coaja si se taie felii. Se sareaza si se toarna otet.
Se poate pastra astfel in borcane bine acoperite, la rece, citeva saptamini.
Inainte de a servi, se pot adauga dupa gust, ulei si hrean ras.
Pofta buna!
Alte retete salate recomandate:
Salata fructe de mare
Salata mexicana
Salata cu rosii si anghinare
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii