Sfecla pentru salata se poate pregati fie coapta la cuptor, fie fiarta. Pentru fiert, sfecla se spala si se pune la foc cu apa rece, cat s-o cuprinda
Sfecla pentru salata se poate pregati fie coapta la cuptor, fie fiarta.
Pentru fiert, sfecla se spala si se pune la foc cu apa rece, cat s-o cuprinda bine.
Si intr-un fel si in altul sfecla este gata cind furculita intra usor in ea.
Dupa ce se raceste, se curata de coaja si se taie felii. Se sareaza si se toarna otet.
Se poate pastra astfel in borcane bine acoperite, la rece, citeva saptamini.
Inainte de a servi, se pot adauga dupa gust, ulei si hrean ras.
Pofta buna!
Alte retete salate recomandate:
Salata fructe de mare
Salata mexicana
Salata cu rosii si anghinare
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii