Salata de sfecla

Sfecla pentru salata se poate pregati fie coapta la cuptor, fie fiarta. Pentru fiert, sfecla se spala si se pune la foc cu apa rece, cat s-o cuprinda

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 g sfecla
  • 1 radacina mica de hrean
  • 2 linguri de ulei
  • 1 lingura de otet
  • sare

Mod de preparare

Sfecla pentru salata se poate pregati fie coapta la cuptor, fie fiarta.

Pentru fiert, sfecla se spala si se pune la foc cu apa rece, cat s-o cuprinda bine.

Si intr-un fel si in altul sfecla este gata cind furculita intra usor in ea.

Dupa ce se raceste, se curata de coaja si se taie felii. Se sareaza si se toarna otet.

Se poate pastra astfel in borcane bine acoperite, la rece, citeva saptamini.

Inainte de a servi, se pot adauga dupa gust, ulei si hrean ras.
Pofta buna!

Alte retete salate recomandate:

Salata fructe de mare

Salata mexicana

Salata cu rosii si anghinare

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori