Se coace sfecla, in cuptor, se curata de coaja, dupa care se da pe razatoarea mare. Se adauga hreanul, dat pe razatoare mica, ulei, otet, sare, dupa
Se coace sfecla, in cuptor, se curata de coaja, dupa care se da pe razatoarea mare. Se adauga hreanul, dat pe razatoare mica, ulei, otet, sare, dupa gust, si se amesteca bine. Se poate pastra in frigider 1-2 zile
Aceasta salata se poate pregati si cu sfecla fiarta.
La fripturi, gratare. Alte retete recomandate:
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielCozonacul Rosenkranz este ideal pentru deserturile de sarbatori, avand un alt aspect decat cozonacul obisnuit, dar la fel de...
Cozonac RosenkranzAbia asteptam sa testez niste turte la Panini Maker Breville, iar rezultatul a fost peste asteptari de bun. Gata, de acum la...
Turte din aluat de paine, la Panini Maker Breville
Comentarii