Salata de sfecla rosie cu maioneza

Se fierbe sfecla in coaja. Cind este fiarta se curata de coaja si se da pe razatoarea mare. Se lasa la scurs intr-o strecuratoare. Separat, se face ma

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1/2 kg. sfecla rosie
  • maioneza tare din 3 galbenusuri de ou
  • sare
  • piper
  • zeama de la olamiie

Mod de preparare

Se fierbe sfecla in coaja. Cind este fiarta se curata de coaja si se da pe razatoarea mare. Se lasa la scurs intr-o strecuratoare. Separat, se face maioneza tare din 2 galbenusuri crude si un galbenus fiert. Se condimenteaza maioneza cu sare, piper si zeama de lamiie, dupa gust. Se amesteca cu sfecla rosie.
Se serveste ca aperitiv. Are o culoare superba si un gust deosebit.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori