Se alege spanacul si se spala in mai multe ape. Se opareste cu apa clocotita sarata, se scurge si se taie nu prea marunt. Se aseaza in castron, iar d
Se alege spanacul si se spala in mai multe ape. Se opareste cu apa clocotita sarata, se scurge si se taie nu prea marunt.
Se aseaza in castron, iar deasupra se toarna un sos facut din ulei, otet, sare, piper. Castronul in care se aseaza salata se freaca inainte cu un catel de usturoi taiat in doua. Imprejur se pun felii de ou rascopt.
Pofta buna!
Va recomandam si alte retete salate:
Salata de cartofi cu ciuperci
Salata de piept de pui cu paste
Salata de cruditati
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii